Reparaties

 

Glas:
De meeste werkzaamheden is het verwijderen van krassen en aanslagen op glas. Dit gebeurt dan ook zeer deskundig en met milieuvriendelijke producten. De markt licht voornamelijk in de nieuwbouw van woningen, utiliteitsbouw maar ook in bestaande gebouwen worden de problemen opgelost. Voorheen werden beschadigde of vervuilde ruiten vervangen maar hedendaags kunt u ze gewoon laten polijsten. Dit polijsten gebeurd aan de hand van verschillende machientjes door de hoge secuurheid van ons personeel en de juiste middelen is er na het polijsten niet meer te zien waar de beschadiging heeft gezeten. Dit betekent natuurlijk een grote kostenbesparing, want u zit met de levertijd van glas, daarna moet er weer geschilderd worden en als het echt tegen zit ontstaan er door het demonteren en monteren extra beschadigingen. 

 

Kunststof:
Kunststof is weer een heel ander soort materiaal wordt dus ook andere methoden voor toegepast worden. Het voordeel van kunststof is dat wij instaat zijn om krassen te verwijderen. Als er een diepe kras in zit of zelfs een stuk af is dan kunnen wij aan de hand van een eigengemaakt product dit opvullen en weer op glans brengen indien nodig. Dit is een groot voordeel van kunststof, want bij glas is er geen middel om het op te vullen. Dit opvullen kan dan ook op vele soorten kunststof worden toegepast. Bijvoorbeeld baden, kozijnen, autokoplampen, douchbakken, koepels, enz. 

 

Reparatie van kunststof ervoor:                  Repareren van kunststof erna:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuursteen:
Ook voor diverse steensoorten zijn er verschillende opvulmiddelen we kunnen ze in elke gewenste kleur voor u samenstellen, zodat bijna alles qua kleur mogelijk is. Dit wordt heel veel toegepast bij natuursteen vensterbanken, dorpels, vloeren en aanrechtbladen. Maar zo zijn er nog tal van producten gemaakt van natuursteen. 

 

 

Staal:

Het herstel van staal is een dagelijks begrip geworden voor ons.

De meeste opdrachten is het herstel van staal kozijnen en waterslagen.

De herstelwerkzaamheden worden zo kleinschalig mogelijk uitgevoerd. Dit betekend dat vaak niet het hele kozijn opnieuw gespoten hoeft te worden, maar bijvoorbeeld alleen een stijl. Het voordeel is dat dit allemaal op locatie kan worden uitgevoerd. 

 

Reparatie van staal ervoor:                         Repareren van staal erna:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rvs:

Tegenwoordig worden een hoop producten vervaardigd van RVS.

Neem bijvoorbeeld liften in gebouwen deze worden vaak gemaakt van RVS. Tijdens de bouw worden de RVS panelen wel eens beschadigd. Deze kunnen weer 100 % gemaakt worden door het schuren en polijsten van het RVS.

 

  Reparatie van RVS ervoor:                        Repareren van RVS erna:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hardsteen:

 

Reparatie van hardsteen ervoor:                Repareren van hardsteen erna:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit zijn een aantal voorbeelden, maar zo zijn er nog tal van reparaties toepasbaar op allerlei materialen. Als u wilt weten of wij iets kunnen repareren dan kunt u altijd contact met ons opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit geld ook voor andere informatie en prijsopgaven.