Laminaat reparatie

Laminaat reparatie

In veel woningen, maar ook winkels en andere bedrijfspanden zijn laminaat vloeren aangelegd. Deze vloeren bestaan uit planken van een composiet van hout, hars en andere toevoegingen. Over het algemeen bestaat de bovenste laag uit slijtvast materiaal. Maar na verloop van tijd kunnen er gebruik sporen ontstaan. Toch is het meestal niet nodig om een vloer te vervangen, want we kunnen veel repareren.

 

Laminaat repareren

Een laminaat vloer bestaat zoals gezegd uit verschillende planken. Vaak ontstaan er op naden beschadigingen omdat er dan een hoekje afbreekt. Laminaat repareren is meestal goed mogelijk. We vullen het afgebroken gedeelte met een speciaal middel. Dit wordt na de behandeling keihard zodat een vloer weer jaren mee kan.

 

Krassen en deuken

Naast afgebroken hoekjes kunnen krassen en deuken voorkomen. Laminaat reparatie bestaat dan uit het vullen van (diepe) krassen en deuken. Vervolgens polijsten we de oppervlakte totdat deze weer als nieuw is. Uiteraard lukt het niet bij ieder laminaatsoort maar dit kunt u vooraf met ons bespreken.

 

Is uw laminaatvloer beschadigd? Laat Krastec de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte.

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965