Kunststof reparatie

Kunststof reparatie

Sinds de opkomst van kunststof is het gebruik van dit materiaal explosief toegenomen. Overal om ons heen bevindt zich kunststof, in apparaten, meubels, gebouwen, voertuigen en nog veel meer. De meeste reparaties die wij in het kunststof uitvoeren is het herstellen van baden, wasbakken en kozijnen. Dit materiaal kan door allerlei oorzaken beschadigd raken. Om te voorkomen dat er dan vervanging plaats moet vinden, kunnen we kunststof repareren. Denk bijvoorbeeld aan een kunststof kozijn. Vervangen van het complete kozijn is een dure en tijdrovende klus wat bovendien veel afval geeft. Kunststof reparatie is daarentegen snel en levert vrijwel geen afval op.

 

Kunststof repareren

Afhankelijk van de beschadiging kunnen we kunststof repareren door vulpasta op kleur te maken. Vervolgens vullen we (diepe) krassen of deuken op. Aansluitend polijsten we de oppervlakte weer egaal zodat de schade niet meer te zien. Kunststof komt in allerlei kleuren, maar ook in verschillende texturen. Heeft u twijfels of reparatie mogelijk is, neem dan contact met ons op.

 

Plastic repareren

Kunststof, ook wel plastic genoemd, is een verzamelnaam voor allerlei soorten met ieder zijn eigen eigenschap. Onze mensen hebben in de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het repareren van plastic delen. Wel zo prettig om te weten als u een kunststof oppervlak wilt laten repareren.

 

Toepassing

-       Kunststof baden

-       Kunststof wastafel

-       Kunststof kozijnen

 

Heeft u oppervlakken van kunststof met beschadigingen? Laat Krastec dan de schade repareren. Stuur een foto en omschrijving naar info@krastec.nl voor een offerte.

Rerapatie afbeelding

Voorbeelden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op!

Over Krastec

Reparaties van o.a:

Krastec B.V.

Heremeijesteeg 11
6718 VH Ede

Kantoor: 0318-574965